Pls hlásni mi TUpro amyyyynku=)

                                                                   

Reklamy: CLICKthdiamond.gif image by Salisko

!Designy už NEDĚLÁM!

Katalog designů CLICKthdiamond.gif image by Salisko

info

25. února 2010 v 20:28 | Amyyyynka |  Kristen Stewart

Kirsten Stewart - info




Obrazek

Jméno: Kirsten Stewart
Datum narození: 9.4.1990
Znamení: Beran
Místo narození: Colorado - USA


Filmografie:

1999 - Thirteen year
2001 - The Safety of Object
2002 - Panic Room
2003 - Cold Creek Manor
2004 - Catch That Kid
2004 - Speak
2004 - Undertow
2007 - Into the Wild
2007 - Messengers
2008-Twilight-Stmívání
2009-Twilight-Nový měsíc
2010-Rozbřesk
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 *-Terý-*→ Aff♥ *-Terý-*→ Aff♥ | Web | 25. února 2010 v 23:40 | Reagovat

ták už sem tě přidala mezi Affíčka

2 KarolinQa KarolinQa | Web | 26. února 2010 v 10:11 | Reagovat

Ahojky, máš u mě diplomeQ
P.S. Jestli umíš kliakčky, zkus se přihlásit do mojí soutěže o tu nej :-D

3 obleceni-all obleceni-all | Web | 26. února 2010 v 15:36 | Reagovat

ahojky sb jak se dneska mas? a co mas v planu na vikend? masmoc krasny clanky

4 *-Terý-*→ Aff♥ *-Terý-*→ Aff♥ | Web | 27. února 2010 v 20:56 | Reagovat

1. obíhačka:P

5 celebrityutulek celebrityutulek | E-mail | Web | 16. května 2010 v 21:12 | Reagovat

ahooooj jestli chces tak se zapoj do tipovačky kdo ma ne oblečeni odhal své navrhářské sklony :-)  a navic vsechny kdo se zapoji odmenim diplomkem :-)  zde: http://celebrityutulek.blog.cz/1005/kdo-ma-nej-obleceni

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama