Pls hlásni mi TUpro amyyyynku=)

                                                                   

Reklamy: CLICKthdiamond.gif image by Salisko

!Designy už NEDĚLÁM!

Katalog designů CLICKthdiamond.gif image by Salisko

Únor 2010

od Karolinqi

28. února 2010 v 18:36 | Amyyyynka |  Moje diplomky

info

25. února 2010 v 20:28 | Amyyyynka |  Kristen Stewart

Kirsten Stewart - info




Obrazek

Jméno: Kirsten Stewart
Datum narození: 9.4.1990
Znamení: Beran
Místo narození: Colorado - USA


Filmografie:

1999 - Thirteen year
2001 - The Safety of Object
2002 - Panic Room
2003 - Cold Creek Manor
2004 - Catch That Kid
2004 - Speak
2004 - Undertow
2007 - Into the Wild
2007 - Messengers
2008-Twilight-Stmívání
2009-Twilight-Nový měsíc
2010-Rozbřesk

zápis SB

25. února 2010 v 20:08 | Amyyyynka |  Chceš být moje SB? Zapiš se..

Zápis *SB*



1)musíš navštívit můj blog 2×týdně napiš jestli souhlasíš
2)líbí se ti můj blog?
3)přezdívka
4)blog
5)proč chceš spřátelit?
6)zapište si mně do vašich SB

Tot´ vše:-)


pro:world-hafan

25. února 2010 v 13:28 | Amyyyynka |  Diplomky vyzvedněte si!!

pro terý

25. února 2010 v 13:18 | Amyyyynka |  Diplomky vyzvedněte si!!

haha

25. února 2010 v 12:37 | Amyyyynka |  Twilight.saga

HaHAhA:-) zdroj:


Tak a zase něco novýho:-)

25. února 2010 v 12:29 | Amyyyynka |  Bleskajda 2!

Bleskovka 3.


Zase jako vždy prvních 5 dostane diplomek:-) tak pište!


1)Přezdívka
2)Edward nebo Jacob?
2)Zájmy
3)Oblíbený/ná herec/herečka
4)Co říkáš na můj blog?
5)Co na diplomek?
6)Tak páá:-)

styl 1

20. února 2010 v 18:21 | Amyyyynka |  Belly styl oblečení

Poznávačka

19. února 2010 v 15:05 | Amyyyynka |  Poznávačky
VIPADÁ JAKO MAGOR:-) Takža je to poznávačka:-) První 3 vyhrajou diplomek

twilight věci:-)

19. února 2010 v 14:24 | Amyyyynka
AMAZON EXCLUSIVE! Neca TwilightAMAZON EXCLUSIVE! The Twilight SagaNECA TwilightNECA TwilightNECA TwilightNECA TwilightNECA TwilightNECA Twilight

Sada Edward

19. února 2010 v 14:11 | Amyyyynka
NECA TwilightBarbie Twilight Edward DollTwilight 7

Sada Alice

19. února 2010 v 14:08 | Amyyyynka
Neca Twilight

Belly sada

19. února 2010 v 14:07 | amyyyynka |  Twilight oblečení atd.
Twilight Bella Prop Jewelery Set

Robert

18. února 2010 v 18:29 | Amyyyynka |  Robert Pattinson

jakson

18. února 2010 v 18:20 | Amyyyynka |  Twilight.saga

Selena Gomez-životopis

18. února 2010 v 17:55 | amyyyynka |  Selena Gomez

Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka
Věk: 17
Datum narození: 22. 07. 1992

Místo narození: Grand Prairie, Texas, USA
Znamení: Rak
Výška: 165 cm
Členka skupiny: Selena Gomez & The Scene

:-) od Crazy Ashey

18. února 2010 v 17:02 | Amyyyynka |  Moje diplomky

plo ashley

17. února 2010 v 19:11 | amyyyynka |  Diplomky vyzvedněte si!!

Nová bleskovka!!

17. února 2010 v 17:02 | Amyyyynka |  Bleskajda 2!

A máme tu další bleskovku tak pište diplomek dostane zase prvních 5....


1)Tvoje přezdívka
2)Líbí se ti můj nový dess?
3)Co twilight líbí?
4)Co na diplomek?
5)TEAM Edward/TEAM Jacob?
6)Tak to je vše...si rád/ráda?
7)Nebudu tě trápit čauky:-)